Javatpoint Logo
Javatpoint Logo

Closet Test

6)

Watermelons....1.... to India during 4th century AD. In the Sushruta Samhita, it is mentioned that watermelons were grown ......2.... the banks of the river Indus. It was...3... to China during the 10th or 11th century. Wild watermelons are ...4... than cultivated ones, some of ...5... may weigh up to 20kg.

1. Solve as per the direction given above

  1. arrive
  2. came
  3. grown
  4. went

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. with
  2. in
  3. along
  4. into

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. bring
  2. given
  3. took
  4. taken

Answer: D

4. Solve as per the direction given above

  1. heavier
  2. lighter
  3. colder
  4. colored

Answer: A

5. Solve as per the direction given above

  1. it
  2. them
  3. that
  4. few

Answer: B


7)

North-East India is a place...1... the brown and yellow races...2... found. This place is home ....3....more than 250 separate ethnic groups. For example, the state of Manipur, which is .....4...... by Burma, is home to .....5....thirty separate linguistic and ethnic groups.

1. Solve as per the direction given above

  1. which
  2. where
  3. in
  4. on

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. is
  2. was
  3. are
  4. have

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. for
  2. to
  3. with
  4. by

Answer: B

4. Solve as per the direction given above

  1. surrounded
  2. linked
  3. joined
  4. bordered

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. few
  2. only
  3. about
  4. all

Answer: C


8)

It there any difference ...1... women leaders and men leaders? And if so, will women leadership ....2... where men leadership does not? ...3... to a recent study somewhat paradoxically female managers ....4... their male counterparts even when both have very ...5... personal characteristics.

1. Solve as per the direction given above

  1. among
  2. in
  3. between
  4. by

Answer: C

2. Solve as per the direction given above

  1. compete
  2. grow
  3. like
  4. succeed

Answer: D

3. Solve as per the direction given above

  1. But
  2. According
  3. Listen
  4. Follow

Answer: B

4. Solve as per the direction given above

  1. outdo
  2. outwork
  3. outstand
  4. outlook

Answer: A

5. Solve as per the direction given above

  1. numerous
  2. large
  3. similar
  4. few

Answer: C


9)

The last few decades have been ...1... for management education and development. When economies of most of the major countries were ...2... during the 1980s, there were ...3... cuts in both corporate training and higher education. When the economy was growing during the mid-1980s there were some ...4... in both areas. In the early 1990s, industrialized countries were in the hold of another service recession and a light retrenchment was to be reasonably 5.....throughout the training world.

1. Solve as per the direction given above

  1. easy
  2. excellent
  3. slow
  4. hard

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. faltering
  2. dominant
  3. developing
  4. growing

Answer: A

3. Solve as per the direction given above

  1. dramatic
  2. big
  3. marginal
  4. severe

Answer: C

4. Solve as per the direction given above

  1. coldness
  2. hardness
  3. resistant
  4. reactivity

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. expected
  2. arrived
  3. received
  4. reached

Answer: A


10)

The case of burglary has been ...1... with the arrest of two ...2...criminals. The police have ...3... jewelry from them. The police took clues from the residents of the area after the burglary and held meetings to ...4... awareness about crime prevention. The residents were told to inform their neighbors if they had to ...5...their house unattended.

1. Solve as per the direction given above

  1. solved
  2. dissolved
  3. identified
  4. classified

Answer: A

2. Solve as per the direction given above

  1. fictitious
  2. notorious
  3. genius
  4. laborious

Answer: B

3. Solve as per the direction given above

  1. found
  2. taken
  3. recovered
  4. borrowed

Answer: C

4. Solve as per the direction given above

  1. tell
  2. introduce
  3. speak
  4. spread

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. leave
  2. left
  3. lock
  4. build

Answer: A


Closet Test
Closet Test 3
Closet Test 4
Closet Test 5
Next TopicCloset Test 3




Please Share

facebook twitter google plus pinterest

Learn Latest Tutorials


Preparation


Trending Technologies


B.Tech / MCA