Javatpoint Logo
Javatpoint Logo

Closet Test

16)

Americans eat turkey as ....1.... traditional meal on Thanksgiving, which is a national holiday. Turkey is also eaten ...2... Christmas. The National Turkey Federation in New York says Americans eat two times ...3... turkey than they ...4... twenty years ago. Americans are second only ...5... people of Israel in eating turkey.

1. Solve as per the direction given above

  1. on
  2. a
  3. to
  4. with

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. with
  2. at
  3. on
  4. in

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. many
  2. high
  3. most
  4. more

Answer: D

4. Solve as per the direction given above

  1. did
  2. do
  3. eat
  4. have

Answer: A

5. Solve as per the direction given above

  1. by
  2. to
  3. than
  4. none of the above

Answer: B


17)

Today rock climbing is popular ...1... the world. Rock climbing requires strength, control, and balance. The climber has ...2... pull himself or herself straight ...3... towards the top of the rocks. So, a rock climber has to ...4... strong enough to carry his or her own weight. Sometimes, the climbers ...5... rocks by their toes or fingers.

1. Solve as per the direction given above

  1. throughout
  2. across
  3. all over
  4. all of the above

Answer: D

2. Solve as per the direction given above

  1. to
  2. in
  3. on
  4. up

Answer: A

3. Solve as per the direction given above

  1. down
  2. up
  3. by
  4. to

Answer: B

4. Solve as per the direction given above

  1. go
  2. then
  3. be
  4. need

Answer: C

5. Solve as per the direction given above

  1. hold
  2. pull
  3. pick
  4. push

Answer: A


18)

Hypothermia is a condition ...1... which the body does not produce as much heat as it releases. A person suffering ..2... hypothermia may show symptoms such as uncontrolled shaking, slow breathing and difficulty thinking, etc. He ...3... she may die without treatment. So, always ...4... warm clothes and wear a hat and scarf ...5... extreme cold weather.

1. Solve as per the direction given above

  1. on
  2. in
  3. with
  4. by

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. to
  2. by
  3. from
  4. all of the above

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. with
  2. or
  3. and
  4. then

Answer: B

4. Solve as per the direction given above

  1. take
  2. buy
  3. put
  4. wear

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. with
  2. on
  3. under
  4. below

Answer: C


19)

The food that comes ...1... contact with floodwaters during floods is not good for your health. Flood water is contaminated water ...2... it may contain human and animal waste and pollutants and chemicals from agriculture and industry. So, throw away foods that ...3... not stored in a waterproof container. Also, ...4... not eat fruits and vegetables from the farm if they have come ...5... contact with floodwater.

1. Solve as per the direction given above

  1. on
  2. to
  3. in
  4. by

Answer: C

2. Solve as per the direction given above

  1. as
  2. on
  3. with
  4. to

Answer: A

3. Solve as per the direction given above

  1. is
  2. are
  3. was
  4. have

Answer: B

4. Solve as per the direction given above

  1. was
  2. did
  3. have
  4. do

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. in
  2. at
  3. with
  4. by

Answer: A


20)

Allergy is a hypersensitive response ...1... our immune system to a substance. It can be caused by a ...2... range of substances such as pollens, dust, dairy products, physical contact ...3... animals like dogs, cats, etc. The ...4... common allergic response is itching, red skin, watery eyes, watery nose, etc. Some allergic reactions which affect breathing ...5... be life-threatening.

1. Solve as per the direction given above

  1. to
  2. of
  3. by
  4. on

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. big
  2. high
  3. wide
  4. huge

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. to
  2. on
  3. with
  4. by

Answer: C

4. Solve as per the direction given above

  1. few
  2. only
  3. more
  4. most

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. can
  2. to
  3. should
  4. none of the above

Answer: A


Closet Test
Closet Test 2
Closet Test 3
Closet Test 4
Closet Test 5
Next TopicCloset Test 5




Help Others, Please Share

facebook twitter google plus pinterest

Learn Latest Tutorials


Preparation


Trending Technologies


B.Tech / MCA