Javatpoint Logo
Javatpoint Logo

Closet Test

21)

Oral health is very important. It can?t be ignored ...1... any cost. Bad teeth not only cause bad breath, they can ...2... be deadly. The infected gums and teeth can release bacteria ...3... bloodstream. After entering the bloodstream, the bacteria can increase the risk ...4... a heart attack and may worsen the symptoms of other diseases. So, take ...5... care of your teeth and let them shine like pearls.

1. Solve as per the direction given above

  1. on
  2. at
  3. by
  4. to

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. will
  2. should
  3. also
  4. word not required

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. towards
  2. to
  3. in
  4. into

Answer: D

4. Solve as per the direction given above

  1. of
  2. to
  3. with
  4. off

Answer: A

5. Solve as per the direction given above

  1. fine
  2. good
  3. big
  4. too

Answer: B


22)

Wisdom teeth appear late ...1... the mouth. These teeth appear when people are older and wiser, i.e., when they are in ...2... early twenties. Wisdom teeth are present ...3... the back of the mouth. It there is pain in the wisdom teeth or any other health issue, they can be removed ...4... oral surgeons. You can also get them removed ...5.... they cause any problem.

1. Solve as per the direction given above

  1. on
  2. in
  3. to
  4. into

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. her
  2. our
  3. his
  4. their

Answer: D

3. Solve as per the direction given above

  1. at
  2. on
  3. with
  4. by

Answer: A

4. Solve as per the direction given above

  1. with
  2. on
  3. to
  4. by

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. before
  2. after
  3. when
  4. then

Answer: A


23)

The Sambhar Salt Lake is ...1... largest inland salt lake of India. It is located in the Rajasthan state of India. It ...2... the Sambhar Lake town and provides salt and brine. It produces ...3... 200,000 tonnes of salt in a year. This lake is fed by rivers and ...4... catchment area is spread ...5... 5700 sq. km.

1. Solve as per the direction given above

  1. a
  2. only
  3. the
  4. word not required

Answer: C

2. Solve as per the direction given above

  1. surrounded
  2. surrounds
  3. nearby
  4. any of the above

Answer: B

3. Solve as per the direction given above

  1. around
  2. almost
  3. about
  4. any of the above

Answer: D

4. Solve as per the direction given above

  1. its
  2. it
  3. It is
  4. any of the above

Answer: A

5. Solve as per the direction given above

  1. with
  2. around
  3. to
  4. over

Answer: D


24)

Skin cancer is very ...1... throughout the world. Although it is deadly cancer, it is one of the easiest cancers to ...2... if treated in the initial stages. If it is left untreated, it can lead ...3... death. Skin cancer can affect people ...4... any age group. The leading cause of skin cancer is ultraviolet radiation from the sun. People ...5... have light-colored skin are at greater risk for developing skin cancer.

1. Solve as per the direction given above

  1. big
  2. common
  3. discussed
  4. famous

Answer: B

2. Solve as per the direction given above

  1. diagnose
  2. encounter
  3. cure
  4. see

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. by
  2. in
  3. toward
  4. to

Answer: D

4. Solve as per the direction given above

  1. of
  2. in
  3. with
  4. to

Answer: A

5. Solve as per the direction given above

  1. which
  2. that
  3. who
  4. any of the above

Answer: C


5)

Most of the diseases can be prevented ...1... spreading by washing your hands. For example, influenza, the common cold, hepatitis A, infectious diarrhea, etc. When we wash hands germs which are present ...2... our hands are destroyed. When we ...3... objects, animals, other people the germs get deposited on our hands. ...4..., wash your hands properly, i.e., rub ...5... together and use soap and warm water.

1. Solve as per the direction given above

  1. from
  2. to
  3. by
  4. when

Answer: A

2. Solve as per the direction given above

  1. to
  2. with
  3. on
  4. in

Answer: C

3. Solve as per the direction given above

  1. break
  2. pull
  3. push
  4. touch

Answer: D

4. Solve as per the direction given above

  1. so
  2. therefore
  3. thus
  4. any of the above

Answer: D

5. Solve as per the direction given above

  1. their
  2. them
  3. these
  4. all

Answer: B


Closet Test
Closet Test 2
Closet Test 3
Closet Test 4
Next TopicCloset Test




Please Share

facebook twitter google plus pinterest

Learn Latest Tutorials


Preparation


Trending Technologies


B.Tech / MCA