Javatpoint Logo
Javatpoint Logo

Sapient Interview questions

About the Company: Sapient

Sapient is a global consulting and marketing company which provides various services to clients such as Business, Marketing and Technology services. Sapient was founded on November 6, 1990 and headquartered in Boston, Massachusetts, United States. Sapient Operates in three division, which are SapientNitro, Sapient Global Market, and Sapient Government Services. SapientNitro deals with digital Marketing strategies, Sapient Global Market provides business and technology-based services to clients, and Sapient Government Services are the partners with government, health, and educational Organization and offers strategic, digital, and creative services. Sapient works with approximately more than 11,900 employees all over the world.

Key People:

  • Founders: Jerry Greenberg and Stuart Moore
  • CEO and Co-Chairman: Alan J. Herrick

Sapient Recruitment Process

The complete recruitment process of Sapient consists of three main rounds.

Candidates need to clear one round to go for the next, and so on.

The main rounds are:

  1. First Round: Online Written Exam
  2. Second Round: Technical Interview
  3. Third Round: HR Interview

Academic Criteria

  1. Percentage criteria for applying in Sapient is minimum of 6.5 CGPA or 60-65% throughout (Class X, XII, and Graduation).
  2. Education gap must not be more than 1 year.
  3. Candidate should be B.E. / B. Tech or MCA.

First Round: Written Round


Description: The first round consists of an online written exam which has four sections:

  • Verbal Ability
  • Quantitative Aptitude
  • Technical aptitude
  • Logical reasoning

The first round is a screening round where candidates are checked on the basis of their logical ability, quantitative ability, and basic technical concepts. This round has average difficulty level but requires a good speed.

See the topics in each section with marks and time allotted for that section:

Section Number of Questions Time allotted
1. Verbal Ability
  • Comprehension Passage
  • Fill in the blanks
  • Antonyms
  • Synonyms
  • Sentence Completion
  • Vocabulary, etc.
25 Questions 25 min
2. Quantitative Aptitude
  • Time and Distance
  • Pipes and cistern
  • Time and work
  • Boat and Stream
  • Trains
  • Permutation & combination, etc.
25 Questions 35 min
3. Technical aptitude
  • C/C++ outputs
  • Pointers
  • Stable sorting
  • Basic concepts of DS
  • OOPs Concepts
25 Questions 25min
4. Logical Reasoning
  • Data Interpretation
  • Statement-Assumption
  • Blood Relation
  • Series
  • Directions
  • Word arrangement, etc.
25 Questions 35 min

Note: Written Paper pattern may vary from college to college for campus recruitment.


Verbal ability Questions:

1) Find the word for the following analogy

Probe: Wound :: Anemography:?

  1. Rainfall
  2. Force
  3. Pressure
  4. Humidity

Answer: b


2) Find the antonym for the word "FLAGITIOUS"?

  1. Vapid
  2. Frivolous
  3. Ignorant
  4. Innocent

Answer: d


3) Find the antonym for word "NADIR"?

  1. Modernity
  2. Liberty
  3. Progress
  4. Zenith

Answer: d


4) What will be the Synonym for word "FORAY"?

  1. Contest
  2. Ranger
  3. Maraud
  4. Intuition

Answer: c


5) Find the odd one out from the following:

  1. Arc
  2. Diagonal
  3. Radius
  4. Tangent
  5. Diameter

Answer: b


6) Sujit and Udit are twins brother, but they do not look_________

  1. Alike
  2. Different
  3. Unique
  4. Likely

Answer: a


7) It's very kind of you to ________ to speak at the lecture hall.

  1. Comply
  2. Concur
  3. Accept
  4. Agree

Answer: d


8) Complete the sentence with appropriate phrase:

Rohan always stammers in public meetings, but his today's speech_____________

  1. Was not audible correctly
  2. Was better than previous speech
  3. Was fairly audible to everyone
  4. Was very boring

Answer: c


Quantitative Aptitude Questions

1) Two trains are running with the speed of 60 km/hr and 40 km/hr respectively in the same direction. The Fast moving train completely passes a man sitting in slower train in 9 sec. Find the length of the fast moving train.

  1. 44m
  2. 50m
  3. 60m
  4. 33m

Answer: b

Explanation:

Relative speed of both train = (60-40) km/hr = 20 km/hr

20km/hr= 20*(5/18) m/sec = 100/18m/sec

So the length of fast moving train= (100/18)*9= 50m.


2) If log 27= 1.431, then what will be the value of log 9?

  1. 0.854
  2. 0.754
  3. 0.654
  4. 0.954

Answer: d

Explanation:

log(3)3 = 1.431

3 log 3= 1.431

log 3 = 0.477

log 9= log(3)2= 2 log 3 = 2*0.477= 0.954


3) The balls in a bag are numbered from 1 to 20 and mixed up. If one ball is drawn out randomly then what is the probability that the drawn ball has a number, which is a multiple of 3 or 5?

  1. 1/2
  2. 1/3
  3. 9/20
  4. 7/20

Answer: c

Explanation:

Total number of multiple of 3 upto 20 = 20/3= 6 (only taking whole number)

Total number of multiple of 5 upto 20= 20/5 = 4

Total number of 3*5 upto 20= 1

So total multiple upto of 3 or 5 upto 20= 6+4-1= 9

So required probability = 9/20


4) In how many different ways the letter of words OPTICAL can be arranged so that all the consonants come together?

  1. 720
  2. 576
  3. 920
  4. 825

Answer: b

Explanation:

The word OPTICAL has 7 letters which have 4 consonants PTCL, so if all consonants always come together then,

OPTICAL can be arranged as (PTCL) OIA, where all consonants can be considered as a single letter

Hence we can arrange it in !4 ways = 4*3*2*1= 24 ways

Again PTCL also arrange in !4 ways= 4*3*2*1= 24 ways

So total no of ways OPTICAL letters can be arranged = 24*24= 576.


5) To complete a piece of work A takes twice the time of B and thrice the time of C. If all working together can finish the same work in 8 days, then how many days are required to finish the work by B alone?

  1. 48 days
  2. 24 days
  3. 16 days
  4. 40 days

Answer: b

Explanation:

As per the question,

Suppose, A takes X days to finish a piece of work, so B will take X/2 days, and C will take X/3 days

Then, (1/X+2/X+3/X) = 1/8

Solving the above equation:

6/x= 1/8

X= 48 days

So B alone can finish the work in 48/2= 24 days.


6) If log 2= 0.30103, then what will be the number of digits in 2^64?

  1. 20
  2. 21
  3. 18
  4. 19

Answer: a

Explanation:

To find the number of digits in 2^64 take the log of the number

log(2^64)= 64*log 2= 64*0.30103= 19.26592

Its characteristic is 19 hence to obtain the digit we need to add in characteristic.

Hence total number of digits= 19+1= 20.


7) Rahul purchased 12 dozens of toys at the rate of Rs.300 per dozen. He sold each of toys at the rate of Rs.29. What is his percentage profit?

  1. 18%
  2. 15%
  3. 16%
  4. 13.5%

Answer: c

Explanation:

Cost price of 1 toy = 300/12= Rs.25

Selling price of 1 toy = Rs.29

Gain = S.P.-C.P. =29-25= Rs.4

Profit %= 4*100/25= 16%


8) In how many ways can letter of word CORPORATION can be arranged so that all vowels always come together?

  1. 50400
  2. 2880
  3. 5760
  4. None of the Above

Answer: a

Explanation:

The word CORPORATION have 5 vowels which are 'O', 'O', 'A', 'I', 'O'. So grouping all vowels together, we can consider all the vowels as 1 letter

So it can be arranged as CRPRTN(OOAIO)

It has 7 letter so can be arranged as !7 in which R is 2 times so

!7/!2

And again we can arrange all the vowels in !5/!3 ways

So total number of ways = (!7/!2)*(!5/!3) = 50400


9) Find the smallest number which leaves a remainder of 2, when divided by 3, 4, 5, and 6?

  1. 128
  2. 56
  3. 62
  4. 32

Answer: c

Explanation:

Taking L.C.M of 3, 4, 5 and 6 = 60

Hence, 60 is the number which is completely divisible by these number, but we need that number which leaves the remainder of 2 while dividing by these number, so the required number is 62.


10) A running train passes a pole in 15 seconds and a platform of 100 m long in 25 seconds. Find the length of the train.

  1. 150 m
  2. 50 m
  3. 200m
  4. Insufficient data

Answer: a

Explanation:

Let's suppose train is running with a speed of X m/sec having a length of x meters, so

Speed = length/time

s= x/15 (while passing a pole) ........... (i)

s= (x+100)/25(while passing the platform)...........( ii)

Equating both equations, we get

x/15= (x+100)/25

5x=300+3x

2x=300

x=150 meters


Logical Reasoning Questions

1) If in a coding language A=1 and FAT = 27, then ACT =?

  1. 24
  2. 25
  3. 20
  4. 23

Answer: a

Explanation:

As A= 1 so F=6, And T= 20

So FAT = 1+6+20= 27

Hence, ACT = 1+3+20= 24


2) Pointing towards a girl, Rahul said, "She is the only daughter of my grandfather's only child," then how that girl is related to Rahul?

  1. Sister
  2. Niece
  3. Daughter
  4. Insufficient Data

Answer: a


3) Statement:

People who speak too much about corruption at every place are those who have taken it somewhere.

Conclusion:

I. It is easier for those to speak about corruption, who have done it.
II. Nowadays, people have a double standard.

  1. Only I conclusion follows
  2. Neither conclusion I nor II follows
  3. Both I and II conclusion follows.
  4. Only II conclusion follows

Answer: c


4) Arrange the following words in a significant order

1. Recommendation
2. Arrival
3. Introduction
4. Discussion
5. Presentation

  1. 3,5,1,4,2
  2. 5,3,2,4,1
  3. 2,5,4,3,1
  4. 2,3,5,4,1

Answer: d


5) Statement:

I. All roads are park
II. Some parks are mall

Conclusion:

I. All malls are park
II. All malls are roads
III. Some roads are mall
IV. No road is a mall

  1. Only I follows
  2. Only II follows
  3. Only III and IV follow
  4. None follows

Answer: d


6) What is Shubham's birthday?

I. Shubham's father was born on 25th April, 1965.
II. Shubham is 25 years younger than his mother.

  1. If the Statement I alone is not sufficient to answer the question
  2. If the data in statement II alone is not sufficient to answer the question
  3. If either statement I or II alone is sufficient to answer the question.
  4. If, data in both the statement together are not sufficient to answer the question.

Answer: d


7) Find the missing number in the series.

1, 2, 6, 24, ?, 720.

  1. 104
  2. 108
  3. 120
  4. 100

Answer: c

Explanation:

In the given Sequence, each number follow the pattern of:

1*1=1, 1*2=2, 2*3=6, 6*4=24, 24*5= 120, and 120*6= 720.


8) Arrange the following words in a significant order:

1. Elephant
2. Tiger
3. Cat
4. Whale
5. Mosquito

  1. 2,4,5,1,3
  2. 1,3,5,4,2
  3. 5,3,2,1,4
  4. 2,3,5,4,1

Answer: c

Explanation:

All are arranged in increasing order of body size.


9) Find the missing number in the series.

5760, 960, ?, 48, 16, 8.

  1. 192
  2. 120
  3. 160
  4. 240

Answer: a

Explanation:

The given series follows a pattern of,

5760/6=960, 960/5= 192, 192/4= 48, 48/3=16, and 16/8= 2.


10) PLAY is related to ACTOR, so CONCERT is connected to?

  1. Symphony
  2. Musician
  3. Piano
  4. Percussion

Answer: b


Technical Aptitude Questions:

1) An assembler converts an assembly code to machine language code:

  1. Before the computer can execute the code
  2. After the computer can execute the code
  3. Between the execution
  4. All of the above

Answer: a


2) Which is not a derived data type from below options:

  1. Array types
  2. Enum Types
  3. Pointers Types
  4. Union Types
  5. Structure types

Answer: b


3) Find the output for the following program:

function fun(){
int a =1; 
switch (a){
case 1 : print "5"; 
case 2 : print "6";
case 3 : print "7";
} 
  1. 5
  2. 6 7
  3. 5 6 7
  4. Nothing will print.

Answer: c

Explanation:

The code will print 5 6 7 as there is no break statement.


4) How to calculate the square of a variable 'x' in C?

  1. Sqr(x)
  2. power(x,2)
  3. power(2,x)
  4. pow(x,2)

Answer: d


5) The default parameter passing technique is

  1. Call by reference
  2. Call by value
  3. Call by value result
  4. None of the above

Answer: b


6) Choose the correct option about bipartite Graph

  1. n ^ log n
  2. n edges
  3. a cycle of odd length
  4. no cycle of odd length

Answer: d


7) Which of following traversal of Binary search tree give the output values in sorted order?

  1. Post-order
  2. In order
  3. Pre-order
  4. None of the above

Answer: c


8) The retrieval of items in the stack is which type of operation?

  1. retrieval
  2. access
  3. push
  4. pop

Answer: d


9) If new data needs to be inserted into data-structure, but there is no more space then this situation is called as:

  1. Memory full
  2. OverLeak
  3. Memory Leak
  4. Overflow

Answer: d


10) Binary search can have maximum comparisons of ________?

  1. log(n)+1
  2. 2*log n
  3. n
  4. (n+1)/2

Answer: a


Second Round: Technical Interview Round


The second round of Sapient recruitment process is a technical interview. In this round, candidates are asked questions to check their technical skills. The interview questions in this round can be from C, C++, Data Structure, Java OOPs Concepts, etc.

1) Differentiate between for loop and while loop in C?

In C language, both 'for' loop and 'while' loop are used to repeatedly executing a set of instructions.

The main differences between both the loops are given below:

For loop While loop
The for loop can be declared as:
for(initialization; condition; iteration)
{
//loop body;
}
The while loop can be declared as:
while(condition){
statements;
}
We use for loop when we know the number of iterations. We use while loop when we do not know the number of iterations.
If the condition is not given in for loop, then it will execute for infinite times. If the condition is not given in while loop, then it will give the compilation error.
In for loop iteration, statement is written at the top of the loop so it will execute when all the loop body statements are executed. In while loop, the iteration statement can be placed anywhere inside the loop.

2) Define Null pointer and where can we use it?

In reference to the computer memory, a Null pointer is a pointer which points to an empty location. Or Null pointer is a pointer which points to nothing.

Following are the primary uses of the NULL pointer in C language:

  • We mostly use a Null pointer to show the end of memory search.
  • We can pass a NULL pointer as a function argument when we don?t want to pass a valid memory address.

3) What is static and dynamic binding?

Binding is a process of associating a method call with method definition.

The Binding in Java is of two types:

  • Static Binding
  • Dynamic Binding

Static Binding: If the type of object can be determined at compile-time by compiler then it is known as static binding.

Dynamic Binding: If the type of object can be determined at runtime by compiler then it is called as dynamic binding.


4) Explain polymorphism in Java?

Polymorphism in Java is one of the OOPs concepts, which defines that an action can be performed in different ways. In Java, Polymorphism enables a method or object to be used in various forms.

Polymorphism is of two types:

  • Compile-time polymorphism
  • Runtime polymorphism

We can achieve polymorphism in Java by method overloading and method overriding.


5) What are the various types of Polymorphism?

Polymorphism in Java is of two types:

  • Static polymorphism
  • Dynamic polymorphism

Static Polymorphism: Static polymorphism is also termed as compile-time polymorphism because static polymorphism can be resolved at compile time. We can achieve static polymorphism through method overloading. Which means in a class there are more than one method which has the same name but different parameter, or return type or the number of parameters.

Dynamic Polymorphism: Dynamic polymorphism is also known as dynamic method dispatch or runtime polymorphism. Dynamic polymorphism is a process in which call to an overridden method can be resolved at runtime instead of compile time, hence it is also known as late binding. In dynamic polymorphism, an overridden method is called through the reference variable of the superclass.


6) Differentiate between malloc () and calloc () function?

The malloc() and calloc(), both functions are used for dynamic memory allocation in C language but there are some differences between them:

malloc() calloc()
1. malloc() function needs only one argument for memory allocation. Calloc() function needs two arguments for memory allocation.
2. malloc() function is used to assign a single block of required memory. Calloc() function is used to assign multiple blocks of required memory.
3. malloc() doesn't initialize the allocated memory. calloc() function initializes the allocated memory to zero.
4. The memory allocation speed is fast than calloc() function. The memory allocation speed is slow than malloc() function.

7) Write a program to swap two numbers without using any third variable?

Output:

Before Swapping: a= 30, b= 20
 After Swapping: a = 20, b = 30

8) Differentiate between Set and List?

The Set and List, both are the interfaces which extend the Collection interface.

The primary differences between Set and List are given below:

Set List
The Set interface is an unordered collection of data elements The List interface is an ordered collection of data elements.
The Set interface does not contain any duplicate element, i.e., it only holds unique elements. The List interface can include duplicate elements
The Set interface does not maintain insertion order, or it can store elements in sorted order. The List interface maintains insertion order of data elements, that means element will store in the order in which they are inserted.
The primary implementation of the Set interface are HashSet, TreeSet, and LinkedHashSet. The primary implementations of the List interface are ArrayList, Vector, and LinkedList.

9) What is copy constructor and assignment operator?

Copy Constructor: Copy constructor is a constructor which creates an object by initializing it with a previously created object of same class.

It is called as a copy constructor because it has the same name as class name and it creates a copy of the previously created object.

Syntax

Assignment Operator: Assignment operator is an operator which is called when an already initialized object is assigned a new value from another previously created object.

Syntax


10) What do you understand by Data Definition Language in SQL?

The SQL is a database language, by which we can perform various operations on an already created database. We can also create a new database with the help of various commands. These commands are categorized into four ways, one of them is DDL, which is termed as data definition language.

DDL contains such commands which are used for defining the database schema. It deals with the description of database schema and specifies the way of putting data in the database.

Following are some commands used by DDL:

  • CREATE: It is used for the creation of a database or its object.
  • ALTER: It is used to change the structure of the existing database.
  • DROP: It is used to drop/delete objects from the database.
  • TRUNCATE: It is used for removing all records, including all spaces, from a table.
  • COMMENT: It is used to add comments.
  • RENAME: It is used to rename an object from the database.

11) What do you understand by TRUNC and ROUND function?

TRUNC() function: The TRUNC() function is used to truncate or delete the certain number right to the decimal without rounding off.

Syntax

Where, n = return a truncated number

decimal_number= nth of decimal place to truncated.

Example

ROUND () function: The ROUND() function is used to round-off any input value to its nearest integer value or the defined number of decimal points.

Syntax:

Where n= return a rounded number

decimal_number= It specifies the nth decimal place.

Example


12) Define inheritance in Java?

Inheritance in Java is an OOP's concept by which one class can inherit the property (fields and methods) and behaviour of other class. With the help of inheritance in Java, we can increase the reusability of methods and fields as one class can use the methods and fields of another class.

Inheritance shows the IS-A relationship which is a parent-child relationship.

Following are some important points of inheritance in Java:

  • A class which inherits the property of another class is called as child class/derived class, or subclass.
  • A class whose properties got inherited by another class is known as parent class/ Superclass.
  • To inherit a class by another class, we use 'extend' keyword.

Syntax:


13) Differentiate between overloading and overriding?

Method Overloading Method Overriding
When methods of the same class have the same name but different parameters or different return type, it is called method overloading. When the subclass has the same method as superclass method which contains the exact same name, same parameter and same return type, then it is called method overriding.
We can achieve compile-time polymorphism with method overloading. We can achieve runtime polymorphism with method overriding.
To obtain method overloading, methods must be of same class To obtain method overriding, methods must have a parent-child relationship.
The method parameters must be different in method overloading. The method parameter must be same in method overriding.
In Method overloading, return type can be of the same type or of different type. In method overriding, return type must be of the same type.

14) What do you understand by normalization?

Database normalization is a mechanism of organizing data in database tables in an easier way that there should be no data redundancy. It increases data integrity. It is a multistep process which puts data in tabular form in the relational database and removes duplicate data.


15) Write code to check that a number is palindrome or not?

Output:

The number 181 is palindrome

16) Can we achieve runtime polymorphism in Java only?

No, we can achieve runtime polymorphism in other languages also such as C++, C#, etc.


17) What do you understand by virtual function?

A virtual function in C++ is a member function of the base class, which is redefined in the derived class. To create a virtual function, 'virtual' keyword is used. The purpose of the virtual function is to tell the compiler to perform the dynamic dispatch on function.


18. Write a program to add two numbers without using arithmetic addition operator.

Output:

Addition of a and b is 30

19) What is Default case in the Switch statement?

The default keyword in switch case is a special term. If in a switch statement, no case satisfies the input condition then the default case will be executed and will give the corresponding output.


20) Differentiate between the Switch Statement and if else statement?

Both switch statement and if-else statement are used for selection of statement for a particular condition.

Main differences between both are given below:

SWITCH statement IF-ELSE statement
The execution of the statement is decided by the user. The execution of the statement depends upon the output of expression given inside if statement.
The switch statement uses single expression for multiple selections. The If-else statement uses multiple statements for multiple choices.
A Switch statement can only evaluate the character or integer value. If-else statement can evaluate integer, float, character, pointer, or Boolean values.
In switch statement, one case will be executed and then another if there is no any break statement. In if-else statement, either if statement will be executed or else statement.

21) Why database is considered as self- describing?

One of the characteristics of the database is that it is self-describing. It is considered as self-describing because it contains data with metadata which describes the relationship between data and tables in the particular database. Hence, database self-describes itself with the help of metadata.


22) What do you understand by ConcurrentMap?

The ConcurrentMap is an Interface, which extends Map interface. The ConcurrentMap interface is a member of the Java Collections framework. It is capable of handling concurrent access and provide thread safety.

Syntax

Where K and V are the parameters, which represents

K= the type of Keys

V= the type of value mapped with Keys


23) What do you understand by Paging in OS?

In Operating System, Paging is a technique used for memory management. By this technique, OS stores and retrieve the data from secondary memory to main memory in same sized blocks, which are termed as pages.

Paging is used for the following benefits in OS:

  • Paging allows faster access of data when required.
  • Paging is very useful for virtual memory implementation.

24) What do you understand by Hashtable?

In Java, Hashtable is a class which implements hash table data structure. It maps keys to value. For retrieving and storing objects from a Hashtable, every object which is used as a key, must implement the hashcode method and equals method.

Following are some main points for Hashtable:

  • A Hashtable is an array of the list, which is termed as a bucket. To identify the position of the bucket we need to call the hashcode() method.
  • Hashtable class contains unique elements in the list.
  • It is the same as HashMap, but it is synchronized.

Syntax


25) What is the difference between DBMS and RDBMS?

The DBMS and RDBMS both are used for storing the information. RDBMS is an advanced version of DBMS but there are some differences between both the databases:

DBMS RDBMS
It stands for the Database Management System. It stands for Relational Database Management System.
DBMS stores data in the form of files. RDBMS stores data in tabular form.
Normalization does not occur in DBMS. Normalization occurs in RDBMS.
In DMBS, data is stored in file system hence there is not any relation occurs between tables. In RDBMS, data is stored in tabular form hence there is a relation between the tables.
DBMS only supports one user at a time. RDBMS supports multiple users at a time.
DBMS can handle a small amount of data. RDBMS can handle a large amount of data.

26) What is join in SQL? What are its types?

A Join statement in SQL is used to combine the data or rows from two or more different tables if they satisfy the given join condition. The minimum joining condition is (n-1) for joining tables where n is number of tables. To perform a join operation in SQL, we use JOIN keyword.

Types of Join in SQL:

There are four types of Join in SQL which are:

  • Inner Join
  • Outer Join
  • Left Join
  • Right join.

27) What do you understand by the interface and abstract class?

Interface: Interface is like a class which has methods and variables, but all the methods declared in an Interface are abstract in nature. Interface in Java is a way to achieve abstraction and multiple inheritance.

To declare an interface in Java, we use 'interface' keyword. With the help of interface, we can achieve complete abstraction.

Syntax

Abstract class: Use of an abstract class is another way to achieve abstraction in Java. For the creation of an abstract class, an 'abstract' keyword is used. With an abstract class, we can achieve complete or partial abstraction, which means it can have abstract or non-abstract methods. An abstract class cannot be instantiated.

Syntax


28) Differentiate between static and init block in Java?

Static block is only executed at the first time of creation of a class object by JVM whereas init block is executed at every time whenever JVM creates the class Object. If in a class both static and init blocks are given then firstly static block will be executed and then init block.

Example:

Output:

This is Static block
This is init block
This is init block
This is init block
This is init block

THIRD Round: HR Interview Questions


The third round of Sapient interview process is HR interview round. This round is dedicated to check candidates' communication skills, soft skills, and Confidence. Hence this is also an important round of the complete process, but it requires a positive attitude with a good confidence level to be selected in Sapient Company.

Following are the mostly asked HR questions:

  1. Describe yourself.
  2. What is popular about Sapient?
  3. From where you get information about Sapient?
  4. Tell me about your educational background?
  5. What is your favourite task to do at a free time?
  6. How is your experience for your previous company?
  7. What is your greatest weakness in regards with work?
  8. What is your greatest strength in regards with work?
  9. Tell me about your organization skills?
  10. Why do you want to join Sapient?